11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCandidaţii PD-L, lansaţi de Stolojan şi Videanu

Candidaţii PD-L, lansaţi de Stolojan şi Videanu

Mai-marii PD-L vor veni duminică la Târgu Jiu, pentru a participa la lansarea candidaţilor partidului la alegerile locale.

 

 

 

Prim-vicepreşedinţii Theodor Stolojan şi Adriean Videanu, precum şi secretarul executiv, Elena Udrea, vor fi la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor fi prezentaţi candidaţii pentru funcţiile de primari ai localităţilor din judeţul Gorj, precum şi pentru locurile de consilieri judeţeni. Potrivit secretarului general al PD-L, Cosmin Popescu, cu această ocazie se va desfăşura un concert, în cadrul căruia vor cânta artişti locali, iar recitalul va fi susţinut de Alexandra Ungureanu şi de formaţia Crush.

Candidaturile aspiranţilor la funcţiile de primari şi la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, pentru care s-a înscris în cursa electorală preşedintele PD-L Gorj, Ionel Manţog, au fost aprobate luni, 7 aprilie, de Biroul Permanent Naţional.

 

Candidat-surpriză pentru Primăria
Târgu Jiu

 

Cosmin Popescu a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, lista cu candidaţii pentru funcţiile de primar ale tuturor localităţilor din judeţul Gorj. La Târgu Jiu, PD-L a aruncat în lupta electorală un candidat-surpriză: Gheorghe Novac, fostul director al Direcţiei Silvice Gorj. Acesta a fost găsit pe ultima sută de metri, după ce toţi cei patru democrat-liberali aflaţi pe lista de propuneri, întocmită în urma unui sondaj de opinie, au refuzat să candideze. Cosmin Popescu a motivat că s-a mai făcut un sondaj de opinie, din care a reieşit că fostul director al Direcţiei Silvice Gorj este cotat cu şanse pentru scaunul de primar al municipiului Târgu Jiu.

Gheorghe Novac este inginer silvic, iar în prezent ocupă funcţia de şef de birou în cadrul Direcţiei Silvice Gorj. Pentru Primăriile Tismana şi Rovinari candidează actualii edili-şefi: Costel Buzianu, care a trecut de la PRM la PD-L, respectiv Dorin Filip. Cosmin Popescu a precizat că primarul PD-L al comunei Aninoasa nu mai doreşte să candideze, iar edilul-şef al localităţii Samarineşti a motivat că este bolnav şi nu doreşte să se mai înscrie în cursa electorală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII